Snelbinders agenda

Een aantal keer per jaar organiseren wij een aanhaakmoment. Een moment om te verbinden, maar om onze kennis en vaardigheden te verrijken. Wil je ook aanhaken? Stuur ons een berichtje via het contactformulier of mail ons.

4 april - Aanhaaksessie: Systemisch kijken

Innovaties en veranderingen houden vaak geen stand als het systeem niet mee verandert. Herken je dat? Een innovatie of wijziging aanbrengen is niet zo lastig. Maar als je dat doet blijken mensen vaak terug te veren naar een patroon, of ze vervallen in oud gedrag. Hoe onlogisch dat soms ook lijkt. Denk aan een zelfsturend team dat blijft vragen om kaders, terwijl ze die zelf mogen bepalen. Of een managementrol waar mensen nooit langer blijven zitten dan één jaar. 

Bij een systeemgerichte aanpak richt je je niet op het vinden van oorzaken, maar op de interacties die begrijpelijk maken wat je ziet gebeuren. Werken vanuit de systeemgerichte benadering gaat over kijken, voelen en luisteren. Ze maken je waarneming completer en vergroten je bewustzijnstoestand. Bovendien zijn er systeemgerichte interventies mogelijk, zoals een organisatieopstelling. Wat kan dit ons opleveren? Wij zijn nu al nieuwsgierig! Jij ook?
 
Kom op 4 april naar onze introductie in ‘systemisch kijken’. Wouter Bosch geeft ons een inkijkje in systemisch werk en laat ons ervaren hoe je deze manier van kijken kunt toepassen binnen jouw organisatievraagstuk. Breng jezelf en je nieuwsgierigheid mee!

Datum           4 april 
Tijdens           13:30 – 16:30 
Locatie           Punt-C
Kosten           95 euro (excl. BTW) 
Aantal plaatsen    12 
 
Voor koffie, thee en een versnapering wordt gezorgd.
Aanmelden: [email protected]

Meer over Wouter Bosch