Ons team

Mies Loogman

Social designer met onderzoekende houding. Duikt in het diepe om de onderste steen boven te krijgen Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende kanten om grotere verbanden te ontdekken. Leest de lucht tussen de regels door. Houdt het doel altijd in het vizier. Vertaald behoeftes in concrete concepten

Peggy Dieters

Verbinder, netwerker en ontdekker van de vraag die nog mag ontkiemen bij de opdrachtgever Haakt alles aan elkaar; mensen, ideeën, projecten en organisaties. Ontwerpt en doorziet wat de meeting nog aan extra hospitality nodig heeft. Mee onderzoeken en uitvoeren van multi-stakeholder projecten

Karin Mommers

Arbeids- en organisatiepsycholoog en procesbegeleider. Onderzoekt de vraag achter de vraag. Houdt focus waar anderen gaan dwalen. Biedt structuur, waar het vaag dreigt te worden en houdt groepen die wiebelen in balans. Ze helpt vicieuze cirkels te doorbreken en denkt in mogelijkheden.

Aanhakers

Iedereen binnen de snelbinders werkt autonoom, we zijn samen creatief inzetbaar en willen een bijdrage aan een hoger doel leveren. Wil jij ook waardevol bijdragen? Haak dan aan!

Manon de Kok

Manon heeft een bedrijfskundige achtergrond (Maastricht University) en is een creatieve projectleider die blij wordt van ‘positieve rebellen’. Samen met deze rebellen brengt Manon liefst als meewerkend voorvrouw veranderprojecten en mensen in beweging. Dat doet zij nu ruim 10 jaar. Zij is een initiator, een frisse meedenker en -doener en een sterke verbinder. Manon gelooft in de kracht van eigen-wijsheid en nieuwsgierigheid.

Florian De Visser

Florian is een verhalend ontwerper in publieke ruimten. Creëert conversatie-starters om te werken aan de toekomst van plekken en organisaties. Zoekt naar verbanden tussen tijden en plaatsen. Verdiept zich in de context. Verbindt het materiële met het immateriële. Prikkelt de fantasie.

Anne-Marie Sweep

Anne-Marie is Design Thinking | Facilitator | Onderzoeker | Spreker. De kracht van Anne-Marie ligt in het laten ontstaan en stromen van ideeën. Het liefst zo divers en origineel mogelijk. Werkt graag op het snijvlak van waar mensen los durven breken van het oude en verbinding zoeken richting het nieuwe.

Kornelia Dimitrova

Kornelia Dimitrova ontwerpt voor sociale en ruimtelijke vraagstukken. Haar focus ligt op het verbinden van maatschappelijke behoeften met concrete handelingsperspectieven, visionaire scenario’s en participatie- en ruimtelijke strategieën. Goede dialogen en gedeelde toekomstbeelden maken onzekerheid productief.