Ons team

Peggy Dieters

Peggy is transformatiecoach met een gastvrije attitude. Ze is de drijvende kracht achter vergaderlocatie Punt-C in het bruisende Eindhoven. Maar vooral is ze een gevoelsmens met een missie. Met een solide 25 jaar aan ervaring in het bedenken en neerzetten van nieuwe concepten en events, en een netwerk dat je met “U” moet aanspreken, loopt ze altijd een stap voor op de rest. Ze is als een menselijke hotspot voor innovatie, altijd op zoek naar de volgende grote doorbraak. Wat Peggy uniek maakt, is haar gave om mensen te verbinden. Ze is een verbinder in hart en nieren, waardoor ze niet alleen ideeën, maar ook mensen bij elkaar brengt. En laten we eerlijk zijn, gelukkig is ze een snelbinder, dus zelfs als ze een beetje te snel gaat, veert ze altijd stijlvol terug.

Karin Mommers

Karin is arbeids- & organisatiepsycholoog met een brein vol creatief vuurwerk! Ze is 1 van de drijvende krachten achter operatie frisse peper, een bureau dat zich richt op verandervraagstukken en alles aanpakt met een flinke dosis gepeperde energie. Met meer dan 20 jaar aan ervaring is Karin de go-to goeroe als het gaat om het leiden van teams, afdelingen en managers door de wondere wereld van innovatie. Ze heeft een voorliefde voor artistieke interventies en social design. Karin’s hersenen lijken soms wel van snelbinders gemaakt te zijn; ze ziet verbanden die anderen niet eens opmerken. Als je op zoek bent naar iemand die een frisse wind laat waaien in een organisatie, dan is Karin jouw vrouw! 

Aanhakers

Iedereen binnen de snelbinders werkt autonoom, we zijn samen creatief inzetbaar en willen een bijdrage aan een hoger doel leveren. Wil jij ook waardevol bijdragen? Haak dan aan!

Manon de Kok

Manon heeft een bedrijfskundige achtergrond (Maastricht University) en is een creatieve projectleider die blij wordt van ‘positieve rebellen’. Samen met deze rebellen brengt Manon liefst als meewerkend voorvrouw veranderprojecten en mensen in beweging. Dat doet zij nu ruim 10 jaar. Zij is een initiator, een frisse meedenker en -doener en een sterke verbinder. Manon gelooft in de kracht van eigen-wijsheid en nieuwsgierigheid.

Florian De Visser

Florian is een verhalend ontwerper in publieke ruimten. Creëert conversatie-starters om te werken aan de toekomst van plekken en organisaties. Zoekt naar verbanden tussen tijden en plaatsen. Verdiept zich in de context. Verbindt het materiële met het immateriële. Prikkelt de fantasie.

Anne-Marie Sweep

Anne-Marie is Design Thinking | Facilitator | Onderzoeker | Spreker. De kracht van Anne-Marie ligt in het laten ontstaan en stromen van ideeën. Het liefst zo divers en origineel mogelijk. Werkt graag op het snijvlak van waar mensen los durven breken van het oude en verbinding zoeken richting het nieuwe.

Kornelia Dimitrova

Kornelia Dimitrova ontwerpt voor sociale en ruimtelijke vraagstukken. Haar focus ligt op het verbinden van maatschappelijke behoeften met concrete handelingsperspectieven, visionaire scenario’s en participatie- en ruimtelijke strategieën. Goede dialogen en gedeelde toekomstbeelden maken onzekerheid productief.

Katja Lucas

Katja heeft tijdens haar studies een sterke passie ontwikkeld voor design en samenwerking. Ze is vastberaden om de impact van de creatieve industrie te benutten en gelooft sterk in cross-sectorale samenwerkingen. Door de uitwisseling te bevorderen tussen ontwerpers, experts, besluitvormers en eindgebruikers, ontstaan er nieuwe inzichten en innovatieve oplossingen. Met toewijding en enthousiasme fungeert ze zowel als creatieve kracht als facilitator in op maat gemaakte trajecten en leerprogramma’s voor professionals. Op deze manier draagt ze op relevante wijze bij aan het creëren van tastbare, zichtbare en duurzame samenwerkingsverbanden. 

Wouter Bosch

Wouter werkt met leiders, systemen en organisaties. Bij alles wat Wouter doet – dus ook tijdens systemisch werk, leiderschapsontwikkeling of coaching – zet hij zijn vermogen met hart en ziel in. Hij werkt systemisch en energetisch. Hij helpt professionals en leiders stilstaan bij zichzelf, hun werk en leven. En helpt mee ontdekken en opruimen van belemmerende patronen. Hij ziet graag jouw volle potentieel tot bloei komen.