Zo doen wij dat

Wij werken met design methodieken. Als Snelbinders geloven wij niet in één werkwijze, maar meerderen. We verbinden een passende methode aan jouw vraagstuk. In alles wat we doen ga je designprincipes terugzien komen. Om tot een oplossingsrichting te komen, besteden wij veel aandacht aan de ontwerpersmindset, want wij geloven dat die tot de doorbraak zal leiden die je wenst.

Onze kernwaarden

Iedereen doet mee

Wij denken in netwerken, verbindingen en verbanden. We streven ernaar polarisatie tegen te gaan en bevorderen inclusiviteit. Wij houden van aanhaken en willen dat iedereen er toe doet en mee telt.

Doorbreken zonder remmen

Noem ons designers, ontwerpers of creatievelingen. Wat we nastreven is het doorbreken van de gelijkte kaders. Buiten de box denken, doorbraken realiseren. We doen het graag anders. Met artistieke inventiviteit. We hebben scheppingsdrang en voorstellings-vermogen. Alleen zo hack je wicked problems.

Elastisch luisteren

Wij onderzoeken, stellen vragen en zijn nieuwsgierig. Jouw verhaal inspireert ons, zet ons aan het denken en brengt een creatieve stroom op gang. Wij rekken onze perceptie en die van jou op, we verbreden en verdiepen en bereiken daardoor onontgonnen terrein, waar meer mogelijk blijkt dan we bij aanvang dachten.

Intuïtief schakelen

Wij durven te varen (of eigenlijk fietsen) op ervaring en intuïtie. Soms vertrekken we bewust zonder route en met loszittende oogkleppen. Want we vertrouwen op onze vooruitziende blik en sensitiviteit. We hebben het lef om snel te schakelen en te accelereren als we aanvoelen dat dat nodig is. We laten ons graag verleiden door positieve energie en synergie.

Zo kwam het tot stand

Wanneer Karin uit haar raam keek, keek ze bij Peggy naar binnen, en waar Peggy de deur uitliep botste ze tegen het atelier van Mies. De plek waar we werkten bracht ons samen en onze visies verbonden ons.

Allen werkten we reeds aan vraagstukken die vroegen om creativiteit en we zagen dat het verbinden van onze krachten tot grotere doorbraken kon gaan leiden. Samen kan je meer, weet je meer en durf je meer. En dus gingen we experimenteren. We maakten fouten, stopten er ontelbare uren in en zwiepten van links naar rechts en weer terug. Maar 1 ding bleef overeind, we braken door muren heen. Zaken kwamen in beweging en vol trots zagen wij nieuwe energie ontstaan in vraagstukken die muurvast zaten.

Ondertussen zijn we een stuk verder en is het olifantenpaadje tussen onze werkruimtes een heus wandelpad geworden. Dus kom ons snel uitdagen tot nieuwe verbindingen. Wij kijken er naar uit!

Onder de naam Snelbinders hebben wij onze rugzakken vol met ervaring bij elkaar gezet en verbinden wij knappe inspirerende koppen. We verbinden de juiste dwarsdenkers met de vraagstukken en werken volgens designprincipes naar een oplossingsrichting toe.

wij ontwerpen
doorbraken in
sociaal
maatschappelijke
vraagstukken