Snel gevonden

De Social Design Scheurkalender kan ook in 2023 weer gescheurd worden! De tweede editie geeft alle dagen social design en staat weer bomvol met inspirerende projecten en ervaringen uit het werkveld. 

Het komende jaar inspireert de Social Design Kalender je elke dag met social design-projecten en -methodes van 46 social designers en social design bureau’s uit Nederland. Van ontwerpkracht voor de gezondheidszorg tot betrokken buurten en van artificiële baarmoeders tot de social design politie. 

Verspreid over werkplekken, wc’s en keukens door het hele land (en daarbuiten) worden er dagelijks voorbeelden van de kracht van ontwerp binnen maatschappelijke vraagstukken  met je gedeeld. 


De Social Design Scheurkalender is samengesteld door The Social Design Lobby, een bottom-up initiatief die social design op de kaart wil zetten bij organisaties, overheden, bedrijven en de maatschappij. Opgericht door De Reuringdienst, What’s The Matter, Studio Marleen van Bergeijk en Studio Sociaal Centraal. 

#socialdesignscheurkalender #socialdesign #social #design #scheuren #2023 #inspiratie #methodes 

Meer informatie?
Ga naar www.thesocialdesignlobby.com of bekijk elke dag op instagram @thesocialdesignlobby voor de scheurpagina’s van 2022.